Franska handikappidrottsförbundet "i molnet"!

FFH

Det franska handikappidrottsförbundet (FFH) har valt Survey&Report som sitt verktyg för att göra undersökningar.

Förbundet har under det senaste året letat efter ett enkätprogram, men inte hittat något som uppfyllde deras krav. De fick rekommendationen att testa Survey&Report av L’Observatoire du Handicap (ODH), en avdelning inom förbundet som sedan tidigare använder programmet.

 

I Survey&Report fann man ett program som var enkelt att arbeta med och som hade funktioner som andra program saknade, bl.a. att programmet och hjälptexterna finns på franska. En annan sak som man framhåller är att professionella rapporter kan skapas på ett enkelt sätt.

 

Att programmet är webbaserat är viktigt eftersom Internet är det vanligaste kommunikationsmediet för funktionshindrade. Likaså är det viktigt att programmet är kompatibelt med de skärmläsningsprogram som synskadade personer använder, vilket gör det möjligt för dem att delta i enkäter.

 

I samband med att man började använda Survey&Report köpte man även utbildning på programmet eftersom man ansåg det viktigt att samla alla användarna och ge dem nödvändiga kunskaper för att var och en snabbt skulle kunna arbeta självständigt med sina enkäter.

 

Läs mer om Survey&Report


Läs mer om "Molnet"


Läs mer om FFH


Läs mer om ODH