Survey&Report fick fem stjärnor!

200x200_artBox3D_frontLeft_Art13_SR.png [31kB png]

Den första recensionen av enkätprogrammet Survey&Report kunde inte varit mer positiv. Det spanska IT-företaget E-rgonomy gav programmet högsta betyg, efter att ha genomfört en grundlig testning.

E-rgonomy framhåller att även oerfarna användare kan producera professionella enkäter och rapporter. Företaget uppskattar också de goda designmöjligheterna som låter varje företag anpassa enkäternas utseende efter sin grafiska profil.

 

Andra saker som beskrivs som positiva är det stora antalet frågetyper som finns tillgängliga, dels i grundversionen, dels i tilläggsmodulen SR-Advanced Survey. De detaljerade rapporterna som kan skapas i rapporterna anser man vara användbara, liksom exportmöjligheterna där programmet överträffar många av konkurrenterna.

 

Avslutningsvis drar E-rgonomy den här slutsatsen: "Vi står helt klart inför en mogen, stabil och mycket komplett produkt. Att programmet är webbaserat är en styrka som underlättar övervakning och support, vilket gör Survey&Report till ett säkert val för företag som behöver ett verktyg för professionell feedback." Du hittar den fullständiga recensionen (på spanska) här på E-rgonomys blogg.

 

Läs mer om Survey&Report och dess tilläggsmoduler

 

Besök E-rgonomys hemsida (på spanska)

 

 

Survey&Report