Terre de Café hanterar projekt med ProjectManager

Logo

Terre de Café är en fransk kommunikationsbyrå som ”främst arbetar med konsultarbete inom kommunikation, grafiskt skapande och uppbyggnad av webbsajter”, förklarar Malory Duflot, byråchef. Sedan i början av 2010 har Terre de Café använt Artologik ProjectManager för att planera sina olika projekt.

”Vi letade efter en programlösning som motsvarade våra behov av att följa upp och analysera den tid vi spenderar på våra projekt, särskilt vid skapandet av webbsajter”, säger Malory Duflot. ”Nu använder vi ProjectManager för att planera tid per projekt och projektdeltagare. På så sätt har vi en klar översikt över tillgängligheten för varje anställd”, fortsätter han.

Med ProjectManager strukturerar du projekt i Kundprogram (valfritt), Faser, Aktiviteter, Användare och Tid. Du kan då både analysera och behålla kontrollen över alla de olika stegen i ett projekt. Dessutom är det ett webbaserat verktyg och, som Malory Duflot poängterar, ”man bekantar sig med programmet intuitivt”. ProjectManager är så pass enkelt och flexibelt att vem som helst kan arbeta med det.

Lösningen låter dig dessutom hantera all ekonomisk information (löner, kostnader osv.) på ett optimalt sätt samtidigt som det tillhandahåller vissa faktureringsfunktioner. Det hjälper dig att planera både personalresurser och ekonomiska resurser effektivt.

Artisan sätter relationen med kunden i centrum och erbjuder därför ett utbud av extra tjänster utöver programlicenserna. När Terre de Café köpte ProjectManager bestämde de sig också för att erbjuda sina kunder en utbildning som organiserades av Artisan.

”Och när vi behövde teknisk support fick vi svar från Artisan, snabbt och effektivt”, avslutar Malory Duflot vår intervju.

Läs mer om ProjectManager

Product header ProjectManager