Asitis förbättrar supporten med Artologik HelpDesk

100x100_frontRight_HD.png [12kB png]

Skövdeföretaget Asitis är senast ut i raden av organisationer som valt att effektivisera sin ärendehantering med Artologik HelpDesk. Nu hanterar man alla sina supportärenden via programmet som nås direkt via en vanlig webbläsare.

Skövdeföretaget Asitis AB har investerat i Artologik HelpDesk för att ge sina kunder snabb och smidig support på företagets programvaror. Asitis bedriver system- och verksamhetsutveckling mot finans- och tjänsteföretag med huvudfokus på den egna plattformen Asitis Finance, Microsoft Dynamics NAV och Entra Nova.

Till HelpDesk-licensen valde man också tilläggsmodulerna HD-Advanced och HD-TIME samt tidredovisningsprogrammet Artologik TIME. HD-Advanced ger Asitis AB bland annat fördelen att kunna hantera SLA (Service Level Agreement) i programmet. Det innebär att de kan sätta gränser för hur lång tid det får dröja innan olika kunder får svar, och själva kan följa hur de uppnår dessa mål.

HD-TIME ger tillsammans med TIME möjlighet att exakt kunna registrera effektiv nedlagd tid på varje ärende och sedan ta ut noggrann statistik i rapporter.

 

Artologik HelpDesk gör det enklare för Asitis att ge sina kunder med snabb support och med Artologik TIME har de nu ett enkelt verktyg för att utvärdera och förbättra sina processer i framtiden.

 

 

Läs mer om Artologik HelpDesk

 

Gå till Asitis hemsida