SvalövsBostäder publicerar med Artologik

SvalövsBostäder har nyligen publicerat sin nya webbplats med Artisan och Artologik WebPublish som totalleverantör. Som totalleverantör står Artisan och Artologik för design av webbplatsen, publiceringsverktyg och de specialutvecklade tekniska lösningarna.

WebPublish är ett publiceringsverktyg i Artologikserien som är både modernt och lätthanterligt. Med WebPublish kan du skapa och underhålla alla dina webbplatser i samma verktyg. WebPublish är som övriga program i serien webbaserat vilket gör det möjligt att komma åt och arbeta med webbplatsen från vilken dator som helst med internetuppkoppling.

SvalövsBostäder är det kommunala bostadsbolaget i Svalövs kommun och har ungefär 1050 lägenheter. Den nya webbplatsen innebär att SvalövsBostäder själva kan lägga upp och administrera både webbinnehållet och lägenhetsansökningar. Även den skräddarsydda lägenhetssökningen där kunderna kan söka efter lediga lägenheter kan administreras från verktyget.

Se lägenhetssökningen här>>


På webbplatsen finns även en rundvandring bland SvalövsBostäders fastigheter, även den utvecklad av Artisan. Se rundvandringen här>>

 

Svalövsbostäder

 

Product header WebPublish

Läs mer om Artologik WebPublish här>>