HD-Advanced: Öka supportens effektivitet genom att skapa underärenden

200x200_artBox3D_frontRight_Art13_HD.png [26kB png]

Har supporten många ärenden med samma orsak? HD-Advanced låter dig effektivisera arbetet genom att koppla ihop dem i huvud- och underärenden. På så sätt kan du hantera ärendena simultant och när du avslutar huvudärendet meddelas alla kunder på en gång.

Att arbeta med underärenden minskar arbetsbördan på supporten och gör att kunder kan få svar snabbare. Tänk dig in i följande scenario: Nätverket ligger nere och IT-supporten får på tio minuter in 27 ärenden som alla har nätverkshaveriet som orsak. Av dessa 27 ärenden gör man ett till huvudärende, och kopplar sedan de andra till det som underärenden. Det innebär att när supportpersonalen meddelar den person som registrerade huvudärendet att nätverket fungerar igen, får de 26 personer som registrerade underärendena samma meddelande. Den lösning som du skriver in på huvudärendet infogas dessutom automatiskt på alla underärenden.

Vi har tidigare skrivit om hur man kan arbeta med supportgrupper och delegering i Artologik HelpDesks tilläggsmodul HD-Advanced. Om du missade nyheten finns den att läsa här.

Här finner du ytterligare information om Artologik HelpDesk och HD-Advanced.