Skapa kursutvärderingar med Survey&Report

200x200_artBox3D_frontRight_Art13_SR.png [29kB png]

Regelbunden utvärdering är nyckeln till utveckling och bör vara en given del av kvalitetsarbetet inom organisationer och företag som sysslar med kurs- och utbildningsverksamhet. Genom utvärdering ges ni en chans till vidareutveckling, men den kan också vara ett kvitto på framgångar.

Det är viktigt att upplägget på utvärderingarna är sådant att ni vid analyserna kan få en helhetsbild av arbetet – både er och deltagarnas. Utvärderingen kan röra kursens relevans och struktur, lärarens och deltagarens engagemang, ambitionsnivå i relation till kurstid, men också pedagogik och material.

Artologik Survey&Report gör utvärderingsarbetet till en smidig process – från enkätkonstruktion till den viktiga analysen. Programmet låter er skicka ut påminnelser för största möjliga deltagande och innehåller en mängd olika frågetyper. Rapporter skapas med bara några klick och kan presenteras på er webbplats eller ert intranät, samt exporteras till PDF eller Word.

För organisationer med stora flöden, som universitet och högskolor, har vi även utvecklat möjligheten till automatisering av arbetet. Om du är intresserad av att höra mer om det är du välkommen att kontakta oss.

Här kan du läsa mer om Artologik Survey&Report.