HelpDesk uppfyller förväntningarna hos First Software Solutions Ltd

HelpDesk

First Software Solutions Ltd letade efter en enkel, effektiv och flexibel supportprogramvara, och fann Artologik HelpDesk.

Företaget utvecklar och tillverkar anpassade program och hårdvaruplattformar för medicinsk industri i Storbritannien. Eftersom deras kundkrets snabbt ökat, behövde de ett användarvänligt och effektivt verktyg för att registrera, övervaka och eskalera fel, incidenter och problem som deras kunder upplever.

 

Artologik HelpDesk var den bästa lösningen för dem: "I vår komplexa miljö är enkelhet och användarvänlighet nyckeln till effektiv ärendehantering", säger Mick Kenning, marknadschef på First Software Solutions Ltd. "Programmets kunskapsdatabas används flitigt av systemteknikerna när de arbetar med problemlösning, vilket förkortar lösningstiden och ökar antal ärenden som löses vid första kundkontakten".

 

Genom att välja tilläggsmodulen HD-Advanced kan de också använda sig av SLA-tidsgränser och därigenom ha koll på att pågående ärenden löses i tid.

 

"Vid de tillfällen vi har kontaktat Artologik-supporten har vi snabbt fått svar på våra frågor, och även råd om hur vi får ut det mesta av supportverktyget", säger Mick Kenning. "Artologik HelpDesk erbjuder en enkel men mycket effektiv lösning på vårt behov av supportverktyg".

 

Läs mer om HelpDesk och dess tilläggsmoduler

 

Besök First Software Solutions webbplats